Peruskuntokauden avaus viikonloppuleirityksellä
Julkaistu: 08.11.2018 00.00

Peruskuntokauden avaus viikonloppuleirityksellä

Viime kauden rungon lisäksi joukkueeseen on liittynyt paljon uusia sekä uusvanhoja pelaajia, lisäksi C-tytöt kuuluvat myös joukkueen vahvuuteen.

Joukkueen viimekauden arvot säilyttäen aloitimme viikonloppuleirityksellä, maan urheilullisimman maakuntasarjajoukkueen peruskuntokauden.

Viikonlopun pääteemat olivat "uuden" joukkueen ryhmäytyminen ja yhteistoiminta. Siinä onnistuttiin pääsemään hyvään alkuun ja huomasi selvästi että hyvin ja yhdessä tekemällä saa hyvän fiiliksen ja tekemisen meiningin päälle. Todella kovia likkoja painaan hommia. Ryhmää seuratessa alkoi huokua se, että porukalla on kivaa yhdessä. Lähtökohta oli kuitenkin se, että monet eivät vielä kunnolla tienneet edes toistensa nimiä. Lisäksi aikuisjoukkueissa ihan tuttu iso ikähaarukka on uusi asia meidän junnuille, jotka ovat tähän asti pelanneet aina luonnollisesti omassa ikäluokassaan. C-tytöt tulivatkin loistavasti ja hyvällä asenteella heti mukaan, ennakkoluulottomasti.

Fysiikkapuolella tehtiin asioita liikehallinnasta Jannen vetämiin punttitekniikoihin. Lajin puolella kuvattiin ja analysoitiin peruslyöntiä, likkojen omasta toimesta ryhmätöinä. Tämä näkyy heti oppimisena ja lyönnin kehittymisenä ilman ainuttakaan toistoa, kun pelaajat paneutuvat tekniikoihin, mitä pitäisi tehdä ja näkevät videolta omansa ja käyttävät vähän aikaa ja vaivaa sen analysoimiseen. Ja kun he auttavat siinä toinen toisiaan niin, kokoajan tapahtuu ryhmäytymistäkin.

Ulkopelissä keskityttiin alitempoisiin perusasioihin. Siihen että saadaan ylimääräiset asiat ja liikkeet pois esimerkiksi kiinniotto-heittoyhdistelmästä.

Tästä on nyt hyvä jatkaa perusarkea reeneineen seuraavaan tammikuussa pidettävään leiriin asti, silloin alkaakin jo kilpailuun valmistava kausi.

-Kimmo


Seuran uusimmat

Manse PP ry

y-tunnus 1960513-0

osoite: c/o Hämeen Liikunta- ja urheilu

Kuntokatu 17

33520 Tampere



Verkkolaskuosoite: 003719605130

Verkkolaskuoperaattori: 003721291126 

(Pankkiverkosta lähetettäessä DABAFIHH)

Paperilaskut: 19605130@scan.netvisor.fi