Maakkarin naiset on myös aluesarjanaiset!
20.1.2019 20:30 Uutiset / Naisten maakuntasarja

Reeniryhmä on nyt vähän isompi, kuin viime kesänä...

Maakkarin naiset on myös aluesarjanaiset!

Yksi Joukkue, kaksi sarjaa. Ja joo, Joukkue on tarkoituksella kirjoitettu isolla J:llä. Se J on ollut iso alusta asti, mutta taas tiukan leiriin päättyneen viikon jälkeen tuo J on vielä astetta isompi. Suunta on siis oikea.

Meidän joukkue on siis iso, vajaa 30 pelaajaa ja olemme päättäneet pelata sen takia myös aluesarjaa. Tässä joukossa on 10 "junnuikäistä" jotka saavat sarjojen välillä pomppia sarjasta toiseen ja sitä kautta joillekkin tulee paljonkin pelejä. Pääasia on että kaikille tulee riittävästi ja että homma on mukavaa.

Palataan tuohon viikonloppuleiriin 19.-20.1. ja sitä kautta joukkueen ajatuksiin.

Marraskuun alusta asti kun ollaan hommia tehty niin oli nyt vihdoin hyvä hetki pysähtyä yhdessä vähän juttelemaan tunteista ja tuntemuksista. Pystymme samaistumaan ja jakamaan asioita ja sitä kautta tukemaan toisiamme asioissa joissa mahdollisesti on haasteita.

Joukkue haluaa pitää toiminnan siinä mielessä kokonaisvaltaisena, että emme voi erottaa tätä hyvää harrastusta muusta elämästä vaan tämä on yksi osa sitä. Tämä pitää saada järkevästi asettumaan omaan arkeen.

Näissä keskusteluissa saamme myös vahvistettua entisestään jo hyvin toimivia asioita ja jokainen pääsee ääneen omien toiveidensa esiin tuomisessa.

Yhdessä tekeminen, yhdessä homman suunnittelu ja kehittäminen ja vastuunotto itsestä ja kaverista olivat asioita jotka viikonloppuna olivat isona teemana. Nyt alettiin sovittelemaan palasia joukkuerutiineihin ihan harjoittelussa, mutta myös jo ottelurutiinit / pukukoppirutiinit otteluissa olivat suunnittelun alla. 7.2. pelataan keskinäinen harjoitusottelu ja silloin koppirutiinit ovat jo käytössä. Näitä on kiva suunnitella, tulee tunne että sieltä se kevät kurkkii jo kulman takaa.

Haluamme olla suomen urheilullisin aluesarja / maakuntasarjajoukkue ja haluamme olla iso osa Manse PP yhteisöä. Haluamme eroon ajatuksesta, että alasarjajoukkue on "virvoitusjuomaliigaa" pelaava nivusvammainen jäähdyttelyjoukkue.

Me pelaamme noususta molemmissa sarjoissa ja pidämme huolen että tekemisemme on korkealuokkaista ja kestää vertailun korkemmankin sarjatason joukkueen tekemiseen. Meidän toiveena on, että olemme nyt ja tulevina vuosina oikeasti varteenotettava kohta pelaajapolulla koko alueen tyttöjunnuille. Voisimme olla joukkue, joka on välitavoite tyttöjunnuille kohti korkeampia sarjatasoja. Haluamme että joukkueessamme on mahdollisuus ottaa niitä steppejä ja hyviä kokemuksia joita tarvitaan kohti esimerkiksi superpesisuraa.

Myös taktiset asiat olivat isosti jo tapetilla, mutta ne jääköön meidän pukukoppiin, peleissä sitten näytetään mitä uutta tuleman pitää esim edelliskesään verrattuna ;D

Terkuin Kimmo


   
Lisää uutisia
Manse PP
«  Heinäkuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
 
Kategoriat