Alue- ja maakuntasarjanaisilla testausta ja jalkapalloa.
3.4.2019 20:47 Uutiset / Naisten maakuntasarja

Lauantaina 30.3. pääsimme Manse training centerille

Lauantaina 30.3. pääsimme Manse training centerille hyödyntämään seurassa työharjoitteluaan suorittavan Neea Ruposen mahtavaa osaamista testien sekä harjoituksen muodossa. Saatiin vähän erilaistakin näkökulmaa asioihin ja sehän on aina tervetullutta. Kiitos Neealle siitä, oli mukava päivä.

Sunnuntaina 31.3. sitten päästiinkiin vielä erilaisempaan toimintaan, kun LeKifutis B-tytöt kutsuivat meidät omalle harjoitteluhallilleen ja päästiin siellä tekemään heidän kanssaan harjoitus heidän ammattitaitoisten valmentajien Sami Nyyssösen ja Mika Savelan johdolla.

Naiset hyppäsivät jalkapalloharjoituksiin rohkeasti ja avoimesti lajin harrastajien sekaan.

Jo alkuverryttelystä lähtien bongasimme meillekkin tuttuja ja tärkeitä asioita peliasennosta, liikkumisesta, havainnoinnista ja hypyn jälkeisen alastulon hallinnasta etenkin polven linjaukset huomioiden. Tuo viimeinen asia olikin rakenteeltaan loistavasti suunnitellun harjoituksen yksi pääteemoja. Jalkapalloilijat törmäävät tuohon asiaan todella paljon omassa lajissaan esimerkkinä pääpalloihin hyppäämiset yhdistettynä kamppailupelaamiseen. meillä taas pallojen kiinniotto ilmasta + heti alastulon jälkeen räjähtävä heittosuoritus johonkin suuntaan. Näiden asioiden harjoittelun ykköstavoitteena on luokkaantumisten ennaltaehkäisy. Lisäksi paljon tehtiin asioita keskivartalon ja lantionseudun vahvistamiseen ja hallintaan, nämäkin molempiin lajeihin tärkeitä. Se, että asiat tehtiin eri lajin tyylillä ja olivat meille pääosin erilaista kuin ollaan totuttu oli myös hyvä asia. Hermoston monipuolinen kuormittaminen on aina hyvästä.

Tärkein tavoitteemme oli pitää hauskaa ja siinä kyllä onnistuttiin. Mahtavaa seurata kun eri lajien urheilijat hymyssä suin tekevät asioita ja selvästi nauttivat tekemisestä. Lopussa oikeen pelasimme ja ihailla pitää jalkapalloilijoiden pallon- ja kentän tilanhallintaa. Yllättävän hyvin sinne sekaan soluttautui myös muutama pesäpalloilija per pienpelijoukkue ja nähtiin siellä jopa muutama hieno suorituskin mm. rinnalla kuoletus ja haltuunotto -> syöttö omille :D

Nyt odotamme innolla, että lumet sulaa ja saamme kutsua heidät vuorostaan meidän vieraaksemme ja pääsemme esittelemään oman lajimme ja vetämään mukavan yhteisharjoituksen enemmän meille tutuista asioista.

Kiitokset LeKi B-tytöille tämänkertaisesta ja tervetuloa Kauppiin! Räpylät, kypärät ja mailat sekä vähän pienemmät pallot odottavat meidän lisäksemme vierailuanne.


...


   
Lisää uutisia
Manse PP
«  Kesäkuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
 
Kategoriat