Uusi lisenssikausi on avattu!
Julkaistu: 01.04.2021 15.09

Uusi lisenssikausi on avattu!

Kauden 2021-2022 lisenssit ja passit tulevat myyntiin 1.4.2021!

Lisenssi vaaditaan pelaajilta ja tuomareilta kaikissa virallisissa pesäpallo-otteluissa sekä pelinjohtajilta Superpesiksessä, Ykköspesiksessä, suomensarjassa ja nuorten Super- ja Ykköspesiksessä. Oman lisenssivaihtoehdon lisäksi tuomareille ja pelinjohtajille käy mikä tahansa pelaajalisenssi.

Lasten ja nuorten (2002 ja myöhemmin syntyneet) lisenssivaihtoehto valitaan vain iän perusteella. Juniorilisenssi on tarkoitettu 2009 ja myöhemmin syntyneille ja nuorisolisenssi 2002-2008 syntyneille pelaajille. Lisenssin verkko-osto näyttää ne lisenssit, jotka ovat kyseiselle henkilölle iän puolesta mahdollisia.

Huom! Ensikertalaisille on tarjolla Tulokaslisenssi, joka on tarkoitettu vuonna 2009 ja myöhemmin syntyneille pelaajille, joilla ei ole aikaisemmin ollut kilpailulisenssiä.

Lisenssien tuoteseloste 2021: https://www.pesis.fi/wp-content/uploads/2021/02/Tu...

Passien tuoteseloste 2021: https://www.pesis.fi/wp-content/uploads/2021/03/Tu...

Aikuisten lisenssit lunastetaan sarjatasojen mukaan. Vaihtoehtoja ovat Super- ja Ykköspesis, suomensarja, maakunta-, aluesarja ja seniorit sekä baseball/softball.

Henkilöllä tulee olla jokaisessa ottelussa kyseisessä sarjassa vaadittava voimassa oleva lisenssi. Mikäli sarjataso vaihtuu kesken kauden, lisenssi korotetaan verkko-ostossa maksamalla summien välinen erotus. Lisenssi korotetaan Suomisportissa samalla tavalla, kuin lisenssiä ostettaessa ja valitaan järjestelmän tarjoama korotus haluttuun lisenssiin.

Lisenssin hinnan muodostavat kilpailuluvan osuus sekä Pohjolan Sporttiturva-vakuutus. Mikäli henkilöllä on vastaava vakuutus toisesta vakuutusyhtiöstä, päällekkäistä vakuutusta ei tarvitse hankkia.

Suomen Pesäpalloliitto siirtyy kaudella 2021-2022 Suomisportiin. Kaikki lisenssit ja passit lunastetaan sähköisesti Suomisportista. Kaikkien seurojen pelaajien, tuomareiden ja muiden jäsenten tulee olla rekisteröityneinä Suomisportiin. Lisenssi/passi ostetaan oman Suomisportin sporttitilin kautta. Nippuostoja usealle henkilölle Suomisportissa pääsevät tekemään lajijaostokäyttäjät eli seurakäyttäjät. Lajijaoston käyttäjäoikeudet saa oman seuran lajijaoston pääkäyttäjältä.

Tässä vielä ohje lisenssien ostoon: https://www.pesis.fi/wp-content/uploads/2021/02/Li...