Pian pelataan taas Kaupissa!
Julkaistu: 25.03.2023 11.16

Pian pelataan taas Kaupissa!

Tämä on ensimmäinen joukkue-esittely Manse PP:n kauden 2023 joukkueista. Kaikki joukkueet tulevat esittäytymään ennen kauden alkua, jotta päästään paremmin kiinni kesän pelitapahtumiin. Ja niitähän meillä tulee olemaan paljon!

Tule mukaan kesän odotukseen, lähtölaskenta alkaa N - Y - T NYT!!

PSU / MSS Kausi 2023

Uusi kausi aloitettiin normaaliin tapaan marraskuun alusta, mutta ilman lajikamoja. Kuukauden verran pidettiin kuntoa yllä x2 viikossa sählyllä ja kerran viikkoon käytiin Jiri Lepolan johdolla hakemassa happoja mäkijuoksun muodossa. Joulukuun alusta asti on tehty myös lajisuorituksia ja koko porukalle on tullut taas tehoja lisää tekemiseen. Harjoituksia on tarjolla paljon ja moni pelaaja käy omien treenien lisäksi akatemian aamuharjoituksissa Varalan urheiluopistolla.

Talvella meitä on treenannut laaja porukka, kun mukana on 17 poikien superpesis -ikäistä ja 9 aikuispelaajaa, jotka pelaavat kesällä Miesten Suomensarjaa yhdessä PSU pelaajien kanssa. Miesten Suomensarjassa PSU pelaajat edustavat sekä Ikaalisten Tarmon että Manse PP:n joukkueessa tulevana kesänä. Yhteistyö Ikaalisten kanssa sisältää myös yhteiset leiriviikonloput, joita on vetänyt Sampo Pasanen ja järjestelyt ovat toimineet hienosti. Miesten Suomensarjassa molemmat joukkueet kuuluvat ensi kesänä Läntiseen lohkoon, minkä ansiosta kesällä päästää mm. legendaariselle Saarikentälle pelaamaan.

Talvikaudella meillä on ollut myös laaja valmennusrinki kun PSU 1.pj:nä jatkaa Markus Wirzenius ja 2.pj:ksi tulee viime kauden PYP 1.pelinjohtaja Joel Salo. Lisäksi MSS -valmennus Sauli Tyvi ja Sampo Pasanen ovat yhdessä Eemil Tuulen kanssa tukeneet lajiharjoittelua. Fysiikkaan ollaan satsattu isosti tänä vuonna ja siinä meitä on auttanut Jiri Lepola. Talven pelien perusteella fysiikasta homma ei ole jäämässä kiinni tänä vuonna.

Harjoituspelejä olemme pelanneet hallikaudella kuusi kappaletta, joista viisi on päättynyt voitokkaasti. Vastassa ovat olleet Hyvinkää, Kouvola, Seinäjoki, Alajärvi, Kankaanpää ja Jokioinen. Talvi kauden ainoa tappio koettiin Alajärveä vastaan, mutta siitäkin saatiin hyvät opit mukaan ja korjausliike tapahtui heti seuraavana päivänä Seinäjoella. Keväälle on sovittuna toistaiseksi kaksi harjoituspeliä pihalle, joista ensimmäinen pelataan Alajärveä vastaan Ikaalisissa lauantaina 22.4. ja toinen Jokioisten vieraana lauantaina 29.4.

Poikien Superpesistä pelataan tulevana kautena kahdessa eri lohkossa A ja B (etelä ja pohjoinen), joihin kuuluu yhteensä 19 joukkuetta. Eteläisessä, eli A-lohkossa, vastustajina meillä ovat Hamina, Hyvinkää, Imatra, Jokioinen, Jyväskylä, Kankaanpää, Järvenpää, Kouvola ja Ulvila. Lohkojen neljä parasta pelaavat suoraan puolivälierät toisen lohkon joukkueita vastaan. Joukkueen yhteinen tavoite kaudelle 2023 on saavuttaa SM-mitali, joka olisi koko porukalle ensimmäinen. Ei meillä Tampereella taida poikapuolen mitaleja hirveästi olla muutoinkaan historiassa? Kova tavoite vaatii tietenkin paljon töitä ja hiukan tuuriakin matkaan, mutta talven asenne osoittaa, että tulemme kesällä olemaan valmiita haasteeseen.

Viime vuoden “evakkokauden” jälkeen on mukava päästä pelaamaan kotipelit Kaupin Stadionilla. Ensimmäinen kotipeli on 8.5. Ulvilan Pesä-Veikkoja vastaan.

Viime kauden lopussa, kun pelattiin puolivälieräsarjaa Veteliä vastaan, meillä oli jo mukavasti kannustusta ja sitä toivotaan tulevanakin kautena, kun mitalijahti alkaa (mielummin jo aikaisemmin)!

NÄHDÄÄN KAUPISSA!

Markus Wirzenius

PSU 1. pj

Valmennuspäällikkö Manse PP


Kuva: Juuso Koro


Manse PP ry

y-tunnus 1960513-0

osoite: c/o Hämeen Liikunta- ja urheilu

Kuntokatu 17

33520 Tampere



Verkkolaskuosoite: 003719605130

Verkkolaskuoperaattori: 003721291126 

(Pankkiverkosta lähetettäessä DABAFIHH)

Paperilaskut: 19605130@scan.netvisor.fi