Keskimaan alue palkitsi parhaimpia
Julkaistu: 20.10.2019 00.00

Keskimaan alue palkitsi parhaimpia

Junioriseura 2019: Manse PP

Manse PP:n junioreissa on hyvä organisaatio, jossa on osaavia ja välittäviä ihmisiä. Tämä luo hyvän ilmapiirin uudelle pelaajalle tulla pelaamaan pesäpalloa Manse PP:n väreihin. Junioreissa tehdään myös hyvää ja laadukasta valmennusta. On tärkeää saada seuran omista junioreista kasvatettua huippupelaajia kohti Superpesistä. Tätä työtä tehdään hienosti joka ikäluokassa. Lisenssilukuja tarkasteltaessa kasvua tapahtuu joka vuosi. Manse PP juniorit ovat tällä hetkellä Keskimaan alueen suurin junioriseura.

Palkinnon seuran puolesta otti vastaan meidän mainio valmentajamme Heidi Härmä.


Poikajuniori 2019: Jasperi Luoma

Vaati rohkeutta nuorena lukiolaisena hypätä muuttokuorman päälle ja lähteä valloittamaan isompaa tonttia pesiskentältä. Jasperin loikka oli loistava – hän oli yksi ykköspesiksen parhaista ulkopelaajista ja osoitti kehittymispotentiaalin myös mailanvarressa. Hän johti pelillisesti Mansen B-poikia ja oli yksi tärkeimmistä tekijöistä ykköspesiksen parhaassa ulkokentässä. Pelaajana hänen vahvuuksiaan on nopeasti leikkaava peliäly, joka yhdistyy hyvään liikkeeseen ja heittokäteen. Hänen kykynsä nollata epäonnistumiset sekä päästä takaisin pelin päälle on poikkeukselliset. Tulevaisuudessa tästä herrasta voi hyvinkin kasvaa Itä-Länsi tapahtumien vakiokävijä kentän puolella.


Nuorisotuomari 2019: Joel Lovikka:

Joel Lovikka on hoitanut Pirkanmaan alueella tuomaritehtäviä esimerkillisesti ja erittäin ahkerasti läpi kesän. Joel on hakenut tuomarikokemusta usealta eri leiriltä ja kehittyminen tuomarina on huomattu myös Superpesis-tasolla.

Onnea palkituille!
Ja onnea meille kaikille Mansen junioritoiminnassa!

Seuran uusimmat

Manse PP ry

y-tunnus 1960513-0

osoite: c/o Hämeen Liikunta- ja urheilu

Kuntokatu 17

33520 Tampere



Verkkolaskuosoite: 003719605130

Verkkolaskuoperaattori: 003721291126 

(Pankkiverkosta lähetettäessä DABAFIHH)

Paperilaskut: 19605130@scan.netvisor.fi