Manse PP etsii valmennuspäällikköä
Manse PPJulkaistu: 27.06.2022 16.28

Manse PP etsii valmennuspäällikköä

Manse PP etsii valmennuspäällikköä

Manse PP on saanut viime vuosina joukkoonsa paljon uusia junioreita. Tällä hetkellä Manse PP:llä on joukkueita jokaisessa ikäluokassa ja lisäksi junioreiden alla pelaavat sekä naisten maakunta- että suomensarjajoukkueet ja miesten suomensarjajoukkue. Junioreiden määrä hipoo 240:a.

Nyt Manse PP on ensimmäistä kertaa palkkaamassa seuraansa kokoaikaista valmennuspäällikköä.

Manse PP ry:n puheenjohtaja Niko Huovinen, kertoisitko vähän, mistä nyt oikeastaan on kyse?

”Nykyinen junioripäällikkömme lähtee toisaalle muihin töihin ja lähdimme pohtimaan tätä ihan perusteellisesti pitkän kaavan kautta, että miten täyttää junioripäälliköltä jäävä aukko. Samalla tuli mahdolliseksi tehdä Varalan Urheiluopiston kanssa yhteistyötä yläkoululeiritysten ja Tampereen urheiluakatemiatoiminnan merkeissä ja nämä kaikki kun yhdistetään, aletaan puhua vallan mainiosta valmennuspäällikön paketista.”

”Edellisten lisäksi meillä on kasvamassa paljon lahjakkaita junioreita ja haluamme tämänkin vuoksi valmennuspäällikön avulla tukea vanhimpien junioreiden pelaajapolkua kohti Superpesistä”, Huovinen jatkaa.

Huovinen toteaa myös, että Tampere on hyvin vetovoimainen kaupunki. ”Luotamme Manse PP:ssä, että löydämme tähän työtehtävään pesäpalloa hengittävän henkilön, jolla on intoa ja taitoa tulla upeaan kaupunkiin kehittämään alueemme pesistä”.

Junioripäällikön työtehtävät ottaa haltuun määräaikaisella sopimuksella Elina Alamylläri, joka aloittaa tehtävässään 4.7.