OKM:n seuratoiminnan kehittämistuella rakennetaan uutta kesäohjelmaa perheen pienimmille!
Julkaistu: 02.05.2023 15.03

OKM:n seuratoiminnan kehittämistuella rakennetaan uutta kesäohjelmaa perheen pienimmille!

Maanantaina 24.4. seura sai iloisen uutisen, kun OKM:n seuratoiminnan kehittämistuet julkaistiin. Manse sai suuren 19 000 euron tuen. Tukea haettiin projektille "JunnuManse ja Minimanse, pesistä kaikille lähellä ja edullisesti". Seuran puheenjohtaja Niko Huovinen avaa meille tarkemmin hankkeen taustoja ja tavoitteita.

Mistä on kyse hankkeessa?
"Junnu- ja MiniManse on seuran uusi kesäaktiviteetti, jossa halutaan yhdistää vanhaa pesiskoulua ja entisen ajan korttelipesishenkeä. Toiminta tulee tapahtumaan yhdeksässä eri kaupunginosassa, jokaisessa kahdesti viikossa ja lisäksi kaupunginosat pelaavat yhdessä turnauksia. Ensimmäinen tapahtumajakso tulee olemaan kesäkuun aikana ja lisäksi meillä on jo jatkosuunnitelmat valmiina elokuulle ja siitä eteenpäin. Tavoitteena on taata laadukasta ja mukavaa liikuntaa nuorille lapsille pesäpallon parissa ilman kilpailullisia tavoitteita."

Miten idea hankkeesta sai alkunsa?
"Syksyllä arvioimme seuran tilannetta ja totesimme yhdessä hallituksen kanssa, että vanhan pesiskoulun jäsenmäärät olivat huolestuttavan pienet. Tämän vuoksi päätimme isosti panostaa uusien harrastajien saamiseksi seuraan seuraavana kahtena vuotena ja näin syntyi ajatus Junnu- ja MiniMansesta. Haluamme kesällä viedä pesäpallon riemua lähelle lapsiperheitä edullisella hinnalla, jotta mahdollisimman monella olisi mahdollisuus harrastaa."

Mitä hanke merkitsee seuralle nyt ja tulevaisuudessa?
"Manse PP juniorit on seurana kasvanut huimaa tahtia viimeisenä parina vuotena. Meillä on nykyisin seurassa sekä tyttö- että poikajoukkueita kaikissa ikäluokissa. Haluamme vahvistaa pesäpallon asemaa Tampereella sekä koko Pirkanmaan alueella. Yhä laadukkaamman kesätoiminnan tarjoaminen perheen pienimmille kansallispelin parissa oli luonnollinen jatkumo seuran kehityksessä ja on iso investointi tulevaisuuteen."

Millaisia tavoitteita on asetettu hankkeen osalta?
"Ensimmäisen vuoden tavoitteena on löytää yhteistyökumppaneita mukaan liikuttamaan lapsia. Toivomme vähintään sataa lasta eri puolelta Tamperetta mukaan ensimmäiseen toimintakauteen. Hankkeen avulla haluamme myös yhdistää toimintaa yli lajirajojen ja keskusteluja on jo käyty monilajiryhmistä, joita voitaisiin toteuttaa ympärivuotisesti ja tukea lasten monipuolista liikuntaa."

JunnuManse ja MiniManse käynnistyvät maanantaina 5.6. ja toimintaa tapahtuu yhdeksällä eri kentällä ympäri Tamperetta. Lisätietoja ja ilmoittautuminen löytyvät osoitteesta Manse PP - JunnuManse ja MiniManse (manseppjuniorit.fi)

Manse PP ry

y-tunnus 1960513-0

osoite: c/o Hämeen Liikunta- ja urheilu

Kuntokatu 17

33520 TampereVerkkolaskuosoite: 003719605130

Verkkolaskuoperaattori: 003721291126 

(Pankkiverkosta lähetettäessä DABAFIHH)

Paperilaskut: 19605130@scan.netvisor.fi