D-tyttöjen joukkueen esittely
Julkaistu: 19.05.2023 15.22

D-tyttöjen joukkueen esittely

Mansen D-tytöt pelaavat kilpa- ja pelisarjaa tällä kaudella 19 tytöllä. Talvikaudella treenattiin noin 4 kertaa viikossa ja päästiin pelaamaan useita harkkapelejä. Talvella päästiin vihdoin toteuttamaan myös kilpasarjan talvileiritys Eerikkilässä yhdessä Haminan ja Porin joukkueiden kanssa. Hieno viikonloppu sisälsi harjoitusottelut sekä yhteisiä treenejä. Talvikaudella treeneissä on käynyt hyvin porukkaa, joka näkyy myös jokaisen tytön huimassa kehityksessä. Lajitreeneissä on hiottu tekniikoita ja haettu toistoja sisä- kuin ulkopelisuorituksiin. Osa tytöistä on käynyt myös Pirkkalassa liikuntakeskus Hyveellä fysiikkatreeneissä, jossa tyttöjen treeneistä on vastannut Pasi.

Kesällä D-tytöt pelaavat kilpasarjaa läntisen alueen sarjassa ja pelisarjaa eteläisen alueen sarjassa. Kesällä osallistumme Rauman Etenee-leirille (pelisarja), Hyvinkään alueleirille (kilpasarja) sekä molempien joukkueiden kanssa valtakunnalliselle leirille Joensuuhun. Joensuun leirille saadaan vahvistusta seuran E-tytöistä ja kesän aikana tyttöjä on nähtävissä myös C-tyttöjen sekä maakuntasarjan peleissä! On tärkeää, että tyttöjen kehitys jatkuu, ja yksi tapa taata kehitys on yhteistyö seuran sisällä nimenomaan antamalla pelaajille mahdollisuus näyttää taitojansa myös ikäluokkaa vanhempien joukossa.

Olemme päässeet viettämään myös joukkuepäiviä, jotka ovat sisältäneet muun muassa painia, ruoanlaittoa sekä telinevoimistelua. Yhteishenki on yksi joukkueurheilun tärkeimpiä asioita, ja myös asia mihin joukkueessamme sitoudutaan vahvasti.

Tervetuloa kesällä seuraamaan meidän pelejä!

PS. Meidän joukkueen löytää instagramista @mansepp_dtManse PP ry

y-tunnus 1960513-0

osoite: c/o Hämeen Liikunta- ja urheilu

Kuntokatu 17

33520 TampereVerkkolaskuosoite: 003719605130

Verkkolaskuoperaattori: 003721291126 

(Pankkiverkosta lähetettäessä DABAFIHH)

Paperilaskut: 19605130@scan.netvisor.fi