E-tytöt, seitsemän valmentajan iso Joukkue
Julkaistu: 07.05.2023 14.53

E-tytöt, seitsemän valmentajan iso Joukkue

Manse PP:n E-tyttöjen esittely

Tämä on joukkue isolla Jiillä. Tähän Joukkueeseen kuuluu 26 tyttöä, joista osa on harrastanut jo vuosia, ja osa on tullut talven aikana mukaan. Olemme treenanneet koko talven yhdessä ryhmässä ja yhdessä tekemisen ilo näkyy aina.

Joukkueella on seitsemän valmentajaa, jotka kantavat vastuuta eri valmennuksen osa-alueista. Lokakuussa aloitimme fysiikkapainotteisella harjoittelulla ja olemme talvella käyneet heitto- ja lyöntitekniikkaa läpi. Keväällä ulkokentillä olemme keskittyneet peliälyyn liittyviin asioihin. Osallistumisprosentti harjoituksiin on ollut korkea läpi talven ja kehityskaari monella jyrkässä nousussa. Treeneissä tehdään tosissaan, mutta ei totisesti. Olemme viettäneet myös aikaa treenien ulkopuolella yhdessä esimerkiksi pikkujoulujen ja joukkuepäivän merkeissä.

Keväällä olemme jo pelanneet erilaisia harjoituspelejä erilaisilla kokoonpanoilla niin sisällä kuin ulkonakin. Kesällä pelaamme peli- ja kilpasarjan joukkueella lännen aluesarjoja. Lisäksi osa tytöistä pelaa myös JunnuMansea. Osallistumme sekä Etelän alueleirille Hyvinkäälle että valtakunnalliselle Tenavaleirille Kankaanpäähän kahden joukkueen voimin.

Meitä tukemassa on monia yrityksiä tällä kaudella. Yritysten tuella olemme hankkineet kauden pelipuvut sekä maksamme mm pelinjohdon leireille. Meidän tekemistä voi seurata Instagramissa @mansepp_etytot

Tervetuloa katsomaan pelejämme ja seuraamaan someen meitä!

Manse PP ry

y-tunnus 1960513-0

osoite: c/o Hämeen Liikunta- ja urheilu

Kuntokatu 17

33520 TampereVerkkolaskuosoite: 003719605130

Verkkolaskuoperaattori: 003721291126 

(Pankkiverkosta lähetettäessä DABAFIHH)

Paperilaskut: 19605130@scan.netvisor.fi