Kauden 2022 päätöstilaisuus
Manse PPJulkaistu: 04.10.2022 20.09

Kauden 2022 päätöstilaisuus

Kauden 2022 junioreiden päätöstilaisuus pidettiin maanantaina 3.10.2022 Kauppi Sport Centerin Trampolin Parkissa. Pienimmät juniorit pääsivät kiipeilemään ennen palkintojenjakotilaisuutta ja isommille juniorieille kiipeilytilaisuus oli järjestetty palkintojenjaon jälkeen. Palkintoja olivat Manse PP Edustus ry:n puolelta jakamassa Virpi Hukka, Sylvi Pellonperä, Juha Puhtimäki sekä Henri Puputti.

Juniorit antoivat äänensä myös vuoden nais- ja miespelaajalle ja nämä tunnustukset menivät Siri Eskolalle ja Henri Puputille.

Joukkueista palkittiin seuraavat henkilöt alla olevin kriteerein:

G-tytöt

Vilma Toorikka: Hienoja kehitysaskelia kesän aikana, joukkueen varmimpia ja kovimpia lyöjiä. Yksi joukkueen suurimmista hauskuuttajista.

Sofia Martin: Tunnepakkaus, jonka seurassa treenit menevät nopeasti ja kaikki joukkuekaverit mahtuvat aina mukaan touhuihin.


F-tytöt

Roosa Poikkeus: Kehittynyt laji- ja pelitaidoissa paljon kuluneen vuoden aikana. Roosa on harjoitellut ahkerasti myös omatoimisesti, minkä ansiosta kesän peleissä tuli paljon onnistumisia ja erittäin hyviä suorituksia.
Ronja Lipsanen: Osoittanut hyvää asennetta ja kovaa halua oppia niin laji- kuin pelitaitojakin. Ronja on aina täysillä mukana, kuuntelee ohjeet ja kysyy rohkeasti tarvittaessa.

E-tytöt

Aada Matikka: Pelinjohtajan luottopelaaja, joka hoitaa varmasti tilanteen kuin tilanteen. Bravuurina tyylikkäät vaihtolyönnit ja syöksymiset pesille.

Veera Poikkeus: Aloittanut pesiksen vasta vuosi sitten ja kehitys on ollut käsittämätöntä. Esimerkki siitä, että ahkera harjoittelu kannattaa.

Minea Hämäläinen: Varma suorittaja sekä mailan varressa että ulkokentällä. Etenkin lukkarin tontilla ottanut isoja kehitysaskelia ja korkea tolppa on pitänyt vastustajat varpaillaan. (ei kuvassa)

Oona Peltomäki: Joukkueen tsemppari, joka yrittää aina loppuun asti ja pitää yllä hyvää joukkuehenkeä. Pelikentillä erottuu hienoilla tuuletuksillaan. (ei kuvassa)


D-tytöt pelisarja

Iida Leppäniemi: Vuoden comeback. Iida piti yhden välivuoden pesiksestä ja palaisi takaisin jopa entistä kovempana. Vaarallinen ja kovalyöntinen pelaaja, joka kylmähermoisesti löi juoksuja joukkueelle silloin, kun niitä tarvittiin.

Saana Kulmala: Vuoden kehittyjä. Saana on ottanut isoja harppauksia kauden aikana etenkin ulkopelissä. Saana vakiinnutti paikkansa haastavalla siepparin paikalla ja jälki oli vastustajan kannalta tuhoisaa.


D-tytöt kilpasarja

Sanni Lahtinen: Vuoden taitopelaaja. Pelinjohtajien luottopelaaja, joka hoitaa sekä sisä- että ulkopelissä roolin kuin roolin. Sannin halu kehittyä pelaajana näkyy tinkimättömässä asenteessa ja kovassa harjoitusaktiivisuudessa, jotka ovat mahdollistaneet hienon kehityksen tällä kaudella.

Sirkku Lipponen: Vuoden joukkuepelaaja. Yksi joukkueen äänestämistä kapteeneista tällä kaudella. Aina hyvällä asenteella mukana treeneissä ja peleissä. Todellinen joukkuepelaaja, joka on jaksanut tsempata kavereita myös vaikeina hetkinä.


C-tytöt peli

Ronja Kiikka: Vuoden 2022 onnistuja. Ronja on ollut joukkueen avainpelaaja koko kauden ajan ja suoriutunut sisäpelissä vakuuttavasti niin kotiuttajana, vaihtajana kuin myös etenijänä. Ronja pelasi useassa eri sarjassa kesän aikana hyvällä onnistumisprosentilla.

Ruusu Ahava: Vuoden 2022 joukkuepelaaja. Ruusulla ei ole koskaan huonoa päivää vaan hän on aina hyvällä tuulella. Ruusu luo positiivista ilmapiiriä ympärilleen ja hänellä on teräviä, humoristisia heittoja tilanteeseen kuin tilanteeseen.


C-tytöt kilpa/TYP

Alli Penttilä: Lyöntitykki, joka pommitti eniten juoksuja sekä c-tytöissä että b-tytöissä.

Julia Härmä: Ulkopelin kantava voima ikiliikkujana linjassa.


Naisten maakuntasarja

Annika Rosengren: Otti isoa vastuuta sekä ulko- että sisäpelissä kauden aikana. Annika ei vastustajaa nöyristellyt vaan hyvillä lyöntiratkaisulla oli pommin varma vaihtaja, jonka lisäksi myös lyötyjä juoksuja kertyi paljon.

Pauliina Pasanen: Kovakätinen ulkopelaaja ja kannatteli joukkueen ulkopeliä sekä koko joukkuetta kapteenina ollessaan. Etukentällä pelkäämätön pallon torjuja.


Naisten suomensarja

Viivi Vahtolammi: Vahva kentällemenijä sekä etenijä, jonka lisäksi hän on ulkopelissä etukentän pelkäämätön työmyyrä.

Heini Uusmies: Kokenut pesäpalloilija, joka kannatteli joukkuetta koko kauden läpi (ei kuvassa).


G-pojat pienpesis

Vanhemmat pelaajat: Eino Lehtonen ja Hannes Simola, positiivinen asenne ja hyvä tekemisen meininki harjoituksissa ja peleissä.


Nuoremmat pelaajat: Voitto Näppilä (kuvassa) ja Väinö Heinonen, osallistuneet tosi aktiivisesti treeneihin ja olleet koko kesän hyvällä asenteella mukana kaikissa hetkissä.


F-pojat mustat

Roope Ahokas ja Jaakko Nyman: aktiivisesti mukana kesän treeneissä, peleissä ja leireillä.

Olivat omalla käytöksellään esimerkillisiä joukkuekavereita. Aina kannustamassa muita hienoista suorituksista. Leirillä olivat usein kysymässä valmentajilta uusia pesisoppeja ja ”hengittivät” pesäpalloa koko kesän.


F pojat punainen

Otso Pohjaranta: Henripuputtimaisesti palloa linkoava Otso on joukkuepelaaja ja tsemppari viimeiseen asti. Tekee kaikkensa joukkueen eteen. Pysäyttää pallot vaikka päällänsä.

Arttu Ylilehto: Pertturuuskamaisesti vasemmalta sivaltava Arttu on erittäin tunnollinen treenaaja ja aina iloinen. Halu oppia paistaa tästä sankarista.


E-pojat musta (pelisarja)

Oiva Pohjaranta: Ollut joukkueen parhaimpia pelaajia kuluneella kaudella. Rauhallinen "luottopakki". Varmat otteet niin sisäpelissä, ulkokentällä kuin lautasenkin ääressä. Joukkueen yksi nopeimmista etenijöistä, joka on lyönyt komeita lyöntejä jokaisessa pelissä.

Nino Kettunen: Kehittynyt hurjasti kauden aikana, etenkin lyönnit. Aina ollut positiivinen ja hyväkäytöksinen. Pesäpallo kiinnostaa ja innostus lajia kohtaan sekä motivaatio treenata on korkealla. Ensimmäisen kauden pelannut E-poika, joka löi yhden joukkueemme neljästä kunnarista. Tiimipelaaja.


E-pojat punainen

Kauden sisäpelaaja Matti Ahonen: E-poikien oma pertturuuska. Matti on huippuvaarallinen lyöjä, josta osoituksena 8 kunnaria E-poikien kilpasarjassa hienoilla lyönneillä. Sisä- ja ulkopelissä Matin suoritusvarmuus on kehittynyt huimasti ja lisää hienoja suorituksia on vielä varmasti luvassa tulevina kesinä.

Kauden yleispelaaja Tomas Malinen: E-poikien sisä- ja ulkopelin moottori. Tomas lukee ulkopelissä hienosti peliä ja suoritusvarmuus räpylässä on hyvällä tasolla. Sisäpelissä hän on taitava ja monipuolinen vaihtolyöjä, röyhkeä etenijä sekä kotiuttaa tarvittaessa merkistä ja vapailla.


E-pojat valkoinen (etelä kilpasarja)

Konsta Kurki: Vuoden lukkari ja kehittynein pelaaja

Topias Metso: Vuoden reilu kaveri ja painavin kumuralyönt


D-pojat kilpasarja

Miko Väistökoski: Kovalyöntinen huippuetenijä, jonka avulla koko sisäpeli saatiin toimimaan. Varmana kiinniottajana ja kovakätisenä pelaajana pystyi pelaamaan siellä missä tarvittiin.

Matias Härmä: Joukkueen tärkein pelaaja sisä- ja ulkopelissä, sekä johtaja kentän ulkopuolella.


D-pojat pelisarja

Tami Tuhkanen: Ahkera ja innostunut harjoittelija. Lajitaidot ovat kehittyneet valtavasti kauden aikana. Kevään ensimmäisten pelien peliarkuuden jälkeen on kasvanut joukkueensa johtavaksi pelaajaksi. Haluaa ottaa suurta vastuuta sekä ulko- että sisäpelissä. On osoittanut pärjäävänsä hyvin pelissä myös kilparyhmän mukana.

Vilho Passoja: Aktiivinen ja tunnollinen harjoittelija. Laji- ja pelitaidot ovat kehittyneet suurin harppauksin kesän aikana. Ottaa mielellään vastaan minkä tahansa pelipaikan mihin käsketään. Kantaa myös vastuun kiitettävästi pelipaikastaan niin sisä- kuin ulkopelissä. On yksi joukkueensa tukipilareista.


C-pojat

Roope Hurmerinta: Osoitti kesän aikana sen, että haluaa mennä pelaajana eteenpäin ja opetella uusia asioita. Vaatii itseltään laadukkaita suorituksia ja löysi hyvän itseluottamuksen tehdä isoja suorituksia tiukoissa paikoissa. Pysähtyi pelien jälkeen analysoimaan sitä miten meillä nyt sitten meni. Aktiivinen treenaaja.

Santtu Kulmala: Kiinnostui talvella lukkaroinnista ja halusi lähteä treenaamaan sitä, vaikka aiempaa kokemusta ei lukkaroinnista ollutkaan. Onnistui ottamaan lukkaripelaamisessa jo yhden kesän aikana tosi isoja askeleita eteenpäin. Tästä on hyvä jatkaa. Aktiivinen treenaaja.


Poikien Ykköspesis

Eemeli Virjo: Koko kauden kantoi hienosti isoa roolia sisä- että Ulkopelissä. Ratkaisi lopputurnauksessa joukkueelle kullan.

Poikien Superpesis

Valtteri Savilahti: Sisäpelissä joukkueelle elintärkeä saranapelaaja. Lisäksi todellinen nöyrä joukkuepelaaja, joka hoiti oman tonttinsa moitteettomasti.

Miesten suomensarja

Aaro Sipilä: Nousi sarjan kärkikoppariksi kovalla työllä. Sytytti joukkuetta näyttävillä syöksykopeilla ja polttoheitoilla kotipesään.


Vuoden tyttötuomari

Aino Mäntymaa: Ensimmäistä kautta tuomaroiva tuomari, joka on nostanut rohkeasti ja reippaasti päätään, ja sen ansiosta kehittynyt huimasti tuomaroinnin osalta!

Vuoden poikatuomari

Santtu Kulmala: Toinen kausi tuomaroinnin osalta, ja innokkuus tuomarointiin on selkeästi kasvanut! Rohkeasti myös lähtenyt vaativampiinkin peleihin tuomariksi!


Vuoden valmentajatiimi

Tämän vuoden valmentajapalkinto menee porukalle, kuka on kasvattanut lajin suosiota poikajunioreiden puolella ja ansiokkaalla toiminnallaan saaneet paljon lisää pelaajia seuraamme. Nämä valmentajat kannustavat poikia jatkuvasti ja treeneissä on aina positiivinen ja iloinen tekemisen meininki. Tämän lisäksi valmennettavat pojat menestyivät oman ikäluokkansa peleissä mallikkaasti. Jatkakaa samaan malliin Olli-Pekka, Henri, Riku ja Jussi!